Beoordelingen van New Orient Express Purmerend

Recente recensies van New Orient Express Purmerend

5 sterren na 330 reviews

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete restaurant in purmerend heerlijk eten en altijd op tijd.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging zoals altijd weer👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld deze bestelling Alles was goed warm en complete levering

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschil van smaak maar had naar ons idee iets pittiger gemogen. Min puntje:De mini loempia's waren dan wel gratis maar weinig vulling en veel omhulsel, dit is dus ook als je ze gewoon besteld Min puntje: de €0,25 transactie kosten

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, we bestellen hier altijd.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super alleen jammer dat er (weer) geen gratis mini loempia's bij zaten wordt nog weleens vergeten.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebakken banaan te vet. Andere gerechten waren goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Terug gestuurd om dat er iets gelekt had netjes gebeld zouden extra loempiatjes bijzitten zaten er niet bij de ossehaas kerrie maar een half bakje was echt niet goed deze keer

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima op tijd (op zondag) bezorgd. En ook weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde was uitstekend zoals gewoonlijk. Ik had een tijd gevraagd om !9.15 uur en om 19.!2 uur was de bestelling geleverd. Dat is uitstekend.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor chinees bestel ik altijd bij New Orient Express. Het eten is altijd heerlijker goed warm, en een snelle bezorging, echt een aanrader.

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer heerlijk. Ook nog lekker warm. Alleen was er een bak met saté saus niet goed gesloten en dat was gaan lekken in de tas. De bezorger had dit wel netjes gezegd. Het was een behoorlijke bende. Maar goed dat kan gebeuren. Voor de rest top!!

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al 10 x goede kwaliteit en goede bezorging

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer erg lekker! De groenten waren knapperig en het vlees en de kip mals. Bezorgen ging ook vrij vlot maar het was wel op een door-de-weekse dag

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht!!!!! Jullie doen niets met een klacht aangegeven bij de bestelling dat het voorgaande keer, niet helemaal goed was gegaan. Hiervoor hadden we dan nu dan ook, van jullie kant een kleine compensatie verwacht maar er gebeurde niets. Jammer!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, heel smakelijk en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer Top! Heerlijk kiploempia!

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmerking geschreven wil graag ipv 2 maal Bak nasi, 1 nasi en 1 bak mihoen. Deze optie niet aanwezig. Bij bezorging krijgen wij 1 bak mihoen geen nasi?!!!! Heel bijzonder, zo gelaten omdat we denken normaal betaal je extra voor mihoen. Geef dan een berichtje naar aanleiding van bestelling.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en vlot bezorgd!

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb alleen het het verkeerde combi menu ontvangen. Had Tjap Thoy moeten krijgen, maar heb Foe Young Hai kip gekregen. Ik heb niet meteen gebeld omdat ik het nou niet per se nodig vond om iemand weer apart te gaan laten rijden om een bakje Tjap Thoy te gaan laten brengen, maar de volgende keer als ik weer wat bestel wil ik wel een compensatie hebben. Help jullie daar dan bij mijn bestelling aan herinneringen.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede en smakelijke gerechten in een meer dan voldoende hoeveelheid. Snel bezorgd en een keurige bezorger

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling prima snel geleverd alleen vind ik het raar dat als je met Ideal betaald €0.25 betaald dit is nergens zo, en als je pint aan de deur, dan hoeft het niet. Vreemd, hoor graag u reactie.

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wachten lang en na t bellen blijkt dat de bon er niet door was gegaan daarna was t er wel met 25 min maar t was niet echt warm ? heb t echt vaak besteld al maar was nu teleurstellend Via eigen website besteld

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was snel geleverd en het eten was goed warm en lekker.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed en heet en in 45 min bezorgd wat wil een mens nog meer ....

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de kip loempia bijna koud en taai. Dit zijn we niet gewend van neworientexpress.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en smaakvol!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker. Grote porties en goed warm. Bezorging ook weer snel

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en prima kwaliteit eten.

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam lekker snel nog goed warm. De bezorger was erg vriendelijk. En natuurlijk was het eten weer heerlijk zoals altijd. Tot de volgende bestelling.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed eten! En wordt keurig op tijd bezorgd. Maar helaas voor de tweede keer geen kroepoek ontvangen maar wel betaald!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was smakelijk ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker hoor Alleen jammer dat het eten niet zo warm meer was en de gratis mini loempia's helemaal koud waren

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer vergeten rekening te houden met paprika allergie opnieuw vlees gerechten gebracht maar toen was de rijst en bami en de sateh en de mini loempias al koud geworden ben dus niet tevreden en moest laat eten

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 6 besteld en om 7 uur eindelijk eten. Dat was over het algemeen lauw

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger zei bij aankomst dat het al betaald was maar ik moest nog betalen dat heb ik ook eerlijk gedaan

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed,kip in zwartepeperss,enchin.bami,TOPPER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Belangrijkste is dat elk gerecht vers gemaakt wordt. En als t gaat afhalen kan je het zelf zien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weet eigenlijk niet waarom ik dit opschrijf weet niet of er wat mee gedaan word. Vorige keer geschreven dat ik een vegetarisch gerecht had besteld maar kreeg een vlees gerecht gister weer wat besteld en kreeg weer geen gratis loempia's erbij dit is al de tweede keer dat dit gebeurt ook vorige keer doorgegeven maar niets over gehoord.

, 04-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd gebeld en bezorgd.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had Pak Choi met kip, Nasi Goreng en Tjauw Min Speciaal besteld en wat bleek: De Pak Choi bevatte helemaal géén kip, was die onderweg weggevlogen?

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker alleen jammer dat de bestelling verkeerd was had tjap tjoy met cashewnoten besteld kreeg tjap tjoy cha sieuw en dat met een vegetariër in huis.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten vonden wij minder goed als anders vlees was lekker bami minder en ei ook minder verder was het eten bijna koud Dit is niet zo als wij het gewend zijn bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was wegens drukte iets later, maar het eten was HEERLIJK! Voor herhaling vatbaar!

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben voor de combinatiemenu 2 pers. gekozen. Het was weer heerlijk zelfs de (gratis) mini loempiaatjes waren knapperig vergeleken met de vorige keer waren ze taai. Ook het bezorgen ging vlot.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten, de resten vandaag geluncht.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami was lekker maar de loempiandere was waardeloos . Erg vet en uit elkaar gevaleen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar wens goed op temperatuur

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en zeer snelle levering

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs/ kwaliteitsverhouding goed Presentatie prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is zoals altijd uitstekend. Maar het eten vandaag is niet lekker dan wij meestal gewend zijn.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gebeld of de bestelling verschoven kon worden naar 18.00 uur, ja hoor dat was geen probleem; en toch bezorgd om 16:45 uur. Dat is dan jammer. Bij de notities gevraagd of ze eerst contact willen opnemen, dit is ook niet gebeurd

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, helaas te laat bezorgd en ik heb zelf moeten bellen om na te gaan waar de bestelling bleef.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd half 5 bezorgd inplaats kwart voor 6

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was pima en de bezorging snel, alleen wist de bezorgen niet dat de bestelling al vis I-deal betaald was. We misten wel de Pisang Goreng.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Snel gebracht en nog goed warm. Kortom weer heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en bezorging was goed! Echter zijn de bakjes half gevuld en daardoor best prijzig.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer lekker en op tijd??

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd, zoals altijd. Eten was prima maar er zou wel iets meer eigen smaak aan gegeven kunnen worden. Babi Pangang en Foe Yong Hai smaakte exact hetzelfde en beetje flauw. Kroepoek erbij besteld voor 2,50 euro. Als ik zie dat ik voor dit bedrag 2 kleine zakjes krijg met gemiddeld 4/5 stukjes erin vindt ik dit veel te duur betaald. Kroepoek zou gewoon standaard erbij geleverd moeten worden zoals bij de meeste., Als je er dan voor moet betalen dan mag dit wel meer zijn. Ok de loempia's krijg je dan weer gratis erbij maar zou dit zeker overwegen als verbeterpunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde kroepoek was niet geleverd

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Weer gratis loempia's erbij gehad, lekker hoor :)

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vlot bezorgd!

, 19-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en erg lekker weer

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord SUPER??

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en topservice! Heel vriendelijk en klantgericht.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen via thuisbezorgd.nl besteld. Later rechtstreeks omdat jullie dan geen kosten hoeven te betalen. Maar nu moet ik wel transactie kosten betalen. Vind ik vreemd en niet zo netjes.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een bestelling geplaatst, het eten was erg lekker, was zeer goed op temperatuur en uiteraard weer snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Top!!

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten kwam heel laat er was gebeld en zouden extra mini loempia's krijgen. helaas zaten deze er niet bij en was het eten ook niet heel heet meer toen het aankwam

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekend. Ook het eten.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden !

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd verukkelijk en snelle service groet van ons

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld??eten??bezorging??

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

binnen 20 min bezorgd. kwaliteit is altijd top en prijs is oke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar warm en lekker Volgende x bestel ik weer daar

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier al jaren,kwaliteit altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor de zoveelste keer weer ??

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en top op tijd bezorgd.

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nu eens een keer heet ipv warm dus geen klagen

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en prima eten. Moest helaas voor de afgesproken tijd een half uur later laten bezorgen was totaal geen probleem.

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een uur moeten wachten!! Aan de telefoon werd me verteld dat 'ze er niets aan kon doen omdat het zo druk was'. Levering dan wel weer door een hele vriendelijke jongeman. Eten was prima, ruime porties.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en zoals altijd snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, keurig bezorgd, kortom: tevreden.

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn ! Lekker gegeten en de bezorging keurig op tijd! Top

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Er zaten 2 haren in mijn eten dus ik kon alles weggooien. Meerdere malen telefonisch contact gezocht maar de telefoon blijft onbeantwoord. Nooit meer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nooit problemen gehad met, het wachten op ons eten. Nu bijna 2 uur gewacht, reactie druk ivm. Moederdag ! Telefonisch waren jullie niet bereikbaar, gelijk Voice mail en geen enkele info waarom jullie niet bereikbaar waren. Erg slecht, informeer voortaan jullie klanten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw een zeer snelle levering! Smaakte harstikke goed en de prijs was ook prima!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18 uur besteld, pas om half negen eten. Handiger om bij drukte een richttijd aan te geven. Dit was erg vervelend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel al jaren kan niks anders zegen dan????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk . Enern goede prijs!

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer geweldig lekker. Goed warm en een vriendelijke bezorger. Die ondanks het slechte weer erg vriendelijk overkwam. Al met al weer zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar wens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar het mag wat pittiger van smaak. Alles iets te weinig gekruid

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed service erg slecht

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de cha sieuw droog en we kregen bami i.p.v. de bestelde nasi. Vorige keren waren we erg tevreden, dit keer was jammer. Zijn we niet gewend.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zelfs nog wat extra's gekregen. Goede bezorging

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heel smakelijk! We hebben genoten van de maaltijd. Ook de bezorging was precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd. Eten was superlekker

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, snel geleverd en lekker

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en prima kwaliteit. Het eten was goed heet. Bedankt voor de gratis mini loempia’s ?

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker alleen jammer dat de gratis mini loempia's er niet bij zaten.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging lekker en betaalbaar eten en aardig personeel en is er iets fout met je bestelling of zijn ze iets vergeten komt het gelijk in orde en sturen ze direct weer iemand naar je toe zonder dat je het moet betalen dat is pas service!!!!!!

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De meeste gerechten zijn super lekker. Snelle bezorging

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Halen eten vanaf dat het open is altijd goed,bestel volgende keer weer via site lekker makkelijk en het was op tijd??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze belden me op om te vragen of de bami en nasi ook vegetarisch moesten worden bereidt, want ze zagen dat de andere gerechten dat ook waren. Dit vind ik nou super. De kwaliteit is altijd al goed, maar er mag wel iets meer vegetarisch bij.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten niet echt warm meer. Dat was jammer. Smaak was verder wel goed. Bezorging was snel en netjes.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zalig goed op themperatuur. De porties waren ruim. Kortom perfect voor herhaling vatbaar

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en lekker snel

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg lekker alleen wel lang op moeten wachten bijna een uur en dat op de maandag.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer het was wederom TOP.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed heet en de bezorging erg snel zoals altijd. Geen op- of aanmerkingen. Alleen maar complimenten voor het heerlijke eten.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

1e keer. Prima! Komen zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt en zeer atent dat u nog aan de extra kroepoek en loempia's gedacht heeft .Top s

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke goed. Keurig op tijd geleverd en prima op temperatuur. Klasse.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig op tijd bezorgd maar waa helaas niet warm.

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de inhoud van de bakjes minder dan de vorige keer. Combinatie menu

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten redelijk warm. Fijne attente bezorger.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van orient was weer fantastisch lekker ??

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd en prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel eten was goed heet en was weer super lekker. Wij hebben weer genoten.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker , warm en op tijd

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 min te laat maar alles was aanwezig en lekker. Bezorger heeft ook gecontroleerd of alles aanwezig was. Prima!!!

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pas anderhalf uur na bestellen het eten Rn ook een verkeerde maaltijd

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima en vers gemaakt!!

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en de bezorging precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen vaak bij Oriënt express , vandaag viel het erg tegen . De maaltijd was niet heet en het vlees van de babi pagnang was erg droog. Jammer!

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst ging het prima daarna 3x problemen werd wel gecompenseerd. Nog een laatste keer geprobeerd en nu weer perfect. Gelukkig kan ik de volgende keer weer bestellen.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goede kwaliteit goede bezorging

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger, alleen de wachttijd van 1 uur en 20 minuten is wel wat lang

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en snel bezorgd

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd, eten prima. Erg tevreden.

, 14-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was deze keer prima eten was heel lekker, goed heet. Bedankt!

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat weinig kip in de tjap tjoi kip Loempia's dubbel gebakken helaas Voor de rest prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op tijd gebracht en was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van goede kwaliteit, alleen had ik naast mijn vegetarische maaltijd ook vegetarische nasi besteld. Uiteindelijk kreeg ik gewoon nasi met vlees. Ook hebben we 1u15 minuten op onze bestelling moeten wachten terwijl we 'zo snel mogelijk' ingevuld hadden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de loempiaas deze keer niet zo lekker waren taai net alsof ze koud zijn geweest en weer opgeward.

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling via de site gedaan. Snelle autoreply bevestiging via de mail. Daarna wachten op de maaltijd. Na 1,25 uur toch maar even bellen. Snelle reactie via de telefoon : ' Foutje, het programma / computer stond uit ". Het kan gebeuren, no hard feelings. Maar voorlopig ga ik toch maar weer zelf afhalen.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend. Prima op tijd en over heerlijk.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet besteld,eten was weer super,en op tijd bezorgd,van te voren aan telefoon goed geholpen,zou zo weer bestellen??

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima kwaliteit eten

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat alleen geen sambal bij en geen kroepoek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb slechts één woord nodig: PERFECT

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd! Geweldig en heerlijk eten! Prima!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima smaak en goed warm bij aankomst. Eerder op de middag al voor de avond besteld, het kwam keurig op tijd. Helaas mistte de kroepoek die ik wel besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker verse producten en warm

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ene ster bij bezorging mist vanwege de vergeten kroepoek. Deze kwam later wel nog, maar toen waren we eigenlijk al bijna klaar met eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Eten was lekker maar had wat warmer gemogen. Maar dat is dan ook het enige minpuntje, want verder was het prima verzorgd.

, 15-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. Foe yong hai was prima. Babi pangang minder. Harde stukken. En de bami was lauw

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel fijne kwaliteit en bezorging mooi op tijd. Met 24 personen in een groepsverblijf een leuk buffet van gemaakt.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals altijd eigenlijk, maar de we hadden opgegeven dat het pas om 19:45 zou moeten worden bezorgd. De bezorger stond al om 19:13 op de stoep, veel te vroeg dus. De rest was nog niet thuis dus heb het eten maar in de oven gezet om het een beetje warm te houden. Erg jammer.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

??

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

de bestelde gerechten voldeden ruimschoots aan de verwachtingen! Hartelijk dank daarvoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen halfuur en eten was nog warm en lekker. Eerste keer via het internet eten besteld voor herhaling vatbaar.

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en een vlotte bezorging

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg snelle levering zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijke prijs. Uitstekende kwaliteit. Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Bestellen via de app gaat erg gemakkelijk en wijst de weg vanzelf.

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en nette bezorging en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel vaak de bami goreng Singapore, een lekker gerecht, maar deze keer had de kok er zeker geen zin in, het was flauw, zag er anders uit en smaakte niet zoals ik gewend ben, heb gebeld en men zou er voortaan beter op letten, nou afwachten maar tot de volgende keer.

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en het was heel leaker, toppie!

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, lekker. Bezorging kwartiertje te laat maar maakte excuses. Geen probleem.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld hier, voor herhaling vatbaar

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig smaak aan het eten, waren de saté vergeten, wel zeer snelle na bezorging. Koe Lo Kai waren te hard gebakken.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangebrande lucht mihoen

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd. Eten was lekker en de prijs was ook goed?❗️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlot bezorgd, goede temperatuur en zeer smakelijk. Vriendelijke bezorger Toppie een echte aanrader.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd vers, goed warm en op tijd. En dat terwijl we ver weg wonen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en gezond eten we hebben ervan genoten

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebeld en de bestelling was er binnen een kwartier ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang had wat minder vet kunnen hebben en iets met atjar onderin. Voor de rest was alles goed.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak uitstekend, jammer dat het ei er niet meer bij zat. Verder vullen wij zelf het gerecht aan met sperziebonen om genoeg groente erbij te krijgen. Zeker aan te bevelen.

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten en een overzichtelijke site. Een combinatie menu is meer dan genoeg voor 2 mensen en je krijgt 2 porties mini loempia's gratis erbij.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen met de ideale betaling gaat het nog steeds niet goed hebben tot twee keer aan toe betaald dan krijg je een fout melding terwijl het proces toch al geheel doorlopen is terwijl je in de veronderstelling bent dat het niet goed is gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect uitgevoerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd geleverd. Smaak was ook goed maar alles smaakte wel zoeter dan we gewend zijn. De foe yong hai met garnalen besteld maar zaten erg weinig garnalen (5 stuks) in en dan word een ei gerecht wel erg duur betaald. Babi Pangang was ook erg fijn gesneden vlees en zijn toch gewend dat het grotere stukken vlees horen te zijn. Door de fijne reepjes smaakt het toch anders. Een doodzonde vonden wij dat er geen kroepoek bij geleverd werd. Elke Chinees levert dit er altijd gratis bij dat je er niet eens denkt om het los te bestellen. De gratis loempia's waren prima maar compenseert niet de kroepoek. Dat hoort nu eenmaal bij een chinees gerecht en dat was nu de eerste keer dat wij het zonder moesten eten. Eind oordeel is dat het prima te eten was maar wel met minpunten en dat is jammer.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorging en super lekker.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een normale prijs.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en nette bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten vanavond. Bestelling gedaan vua internet. Erg makelijk en de bestelling was binnen 20 minuten geleverd en lekker warm. Ben erg tevreden.

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had om 14uur besteld via de site/app en kreeg mijn bestelling netjes optyd 16:30!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, wederom heerlijk en alles goed op temperatuur. Bezorging mooi op tijd

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten en het was er netjes optijd! Top hoor!!

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd. De bezorging duurde deze x wat langer dan anders. Dat viel deze x tegen, normaal zijn ze er heel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was op de fiets. Het eten was koud/lauw, taai en smakeloos. Wij hebben dit doorgegeven aan degene die daar de telefoon beantwoord.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en erg lekker zoals altijd

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We wonen een aardig eind van Purmerend vandaan. Het eten komt warm aan. Super. En altijd lekker!! We nemen altijd een combinatiemenu, dat is precies genoeg voor ons en de kindjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk we hebben genoten,bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel ik om 17.00 voor een feest met 9 mensen bestelde voor levering rond 18.15 werd het eten pas om 19.10 gebracht. Daarvoor had ik uiteraard gebeld en men vertelde mij om 18.33 dat het eten onderweg was. Het eten was dus 40 minuten onderweg. De bezorger was ook nog eens te ver gereden en kwam te voet in de kou naar ons huis gelopen. Met de zakken met eten in zijn handen. Vreemd dat het allemaal redelijk lauw was. De vertraging en het niet warme eten haalde de feestvreugde wel omlaag.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien handig om bij de bevestigingsmail te vermelden wanneer de bestelling geleverd wordt qua tijdstip

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgier was correct maar we hebben anderhalf uur moeten wachten op eten ik heb na een uur gebeld en ze waren ons vergeten we hebben toen wel een fles wijn en extra kroepoek gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal ben ik erg tevreden maar helaas was het deze keer wat minder. Smaak was goed maar er zat erg weinig vlees in en de Chinese loempia's waren nat van binnen.

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en gemakkelijk via de app besteld en een hele vlotte levering had om 14uur bestelling geplaatst bezorging vanaf 16uur30 en precies om 16uur30 stond de bezorger voor de deur.....sneller kan niet!!echt helemaal top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur te vroeg bezorgd, jammer????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Altijd stipt op tijd! Top!????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet besteld. Eten was weer erg lekker en goed warm. Snel geleverd zoals altijd. Was weer helemaal top. Niets op aan te merken. Volgende keer weer.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goede service en lekker eten. Er is zelfs nog teruggebeld of we wel de goede nasi hadden besteld i.v.m. het vlees wat er in zat. Perfect! De bezorger kwam op de fiets in de regen en alles was nog heerlijk warm. Pluim voor hem.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker, vooral de pekingeend filereepjes waren een topper! De loempia,s echter waren zacht en de vulling viel eruit, neemt niet weg dat de smaak zoals altijd prima was.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang gratis loempia/s waren koud en soep was koud. Eten was goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten tot een volgende keer

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld via de site. Het eten was zoals altijd weer fantastisch lekker. Goed warm en snelle levering. Gewoon helemaal Top!! Volgende keer weer.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en kreeg keurig een belletje dat het ivb drukte 10 minuten later werd.top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit prijsverhouding. Correct bezorgd.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen smaakvolle sambal. Geen pit en te zout. Verder alles lekker en bezorging vrijwel op de gekozen tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,levering ging ook goed. Alleen bij bestellen moest ik transactie kosten betalen. Erg raar.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het eerst via de site besteld snelle levering en het eten was ook heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten de bezorger verontschuldigde zich omdat ie 5 minuten later was,onnodig maar top We bestellen eerdaags weer bij jullie,groet inge

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 19:30 vrijdagavond bestelt en om 19:50 stond de bezorger al voor de deur dacht eerst dat kan niet het eten zal wel koud zijn maar niks was minder waar. het eten was goed warm tegen heet aan en mega lekker dus ga vooral zo door orient express

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van smaak en goed op temperatuur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Snel bezorgd en goed warm. Alleen heel jammer dat er toch garnalen in zaten. Had bij opmerkingen aangegeven dit niet te willen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zeer goed op temeratuur

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een redelijke prijs. En goed gevulde bakken met veel kip/vlees. Absolute aanrader.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor mij de eerste keer dat ik bestelde via internet. Ging erg simpel je weet meteen de prijs en kunt een keuze maken hoe je wil betalen. De levering was binnen een half uurtje. Eten was erg lekker en goed verpakt waardoor het nog voldoend warm was. Kortom ga zeker nog eens een bestelling doen.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk! Goede service en heerlijk eten. Ga zo door!

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en gloeiend heet!

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten en zeer goed gevulde porties. Absolute aanrader om hier te bestellen!

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker vlot bezorgt , grote porties en nog goed warm. De gerechten zagen er al lekker uit en de smaak was dus ook prima.

, 09-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden dubbele bami pangang besteld o.a en dat hebben wij weg moeten gooien want het was zo taai dat je het niet eens kon kauwen. Wij vonden dit een tegenvaller, sorry maar moet wel eerlijk zijn naar u. Nicolette Otter

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kon beter er mag ook wel meer kroek poek bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bedrijf, prima service en een heerlijke maaltijd. Wij komen zeker terug ! Respect & Chapeau ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. En het was zo lekker . Kip zo mals en goed . Echt een aanrader voor iedereen. ????????

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima- en snelle service, uitstekende en heerlijke maaltijd. Wij komen zeker bij jullie terug. Respect & Chapeau ????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, kwaliteit (zoals we gewend zijn) gewoon goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte bijzonder goed

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het belachelijk dat er 0,25 euro transactiekosten in rekening word gebracht voor een Ideal betaling terwijl er voor het pinnen in het afhaalcentrum geen transactiekosten in rekening wordt gebracht. Schaf deze transactiekosten toch af, het weerhoud mensen gerechten via de website te bestellen. De gerechten waren bijzonder goed. Hierover geen enkele klacht. Uitstekend!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en veel. Bezorging is wat minder, een uur erop moeten wachten. Hopelijk de volgende keer sneller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende- en snelle service. Keurig verzorgde en heerlijke (vegetarische) maaltijd. Respect & Chapeau ????????????????????????

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, grote porties, snel bezorgd. Absolute aanrader.

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Samen met familie heerlijk gegeten! Vooral de garnalen, saté met bbq saus en de mihoen met cha sieuw waren zo op. Fijn waren de extra kroepoek en de gratis mini loempia's .

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, bezorger vriendelijk. Ben zeer tevreden.

, 01-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal TOP, het eten, de smaak, de kwaliteit, de temperatuur en de bezorging. Wij blijven bij New Oriënt Express bestellen. Chapeau ????????????????????????????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vlotte bezorging. Maaltijd was nog goed heet. Eten was lekker! Riante porties +punt

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

L.s. wij hebben nogal wat speciale wensen betreft onze voeding. Bij New Orient Express hebben ze onze hoge verwachtingen overtroffen. De kwaliteit-, de smaak en de presentatie waren ver boven onze verwachting. De bezorging was stipt op tijd en de maaltijden heerlijk warm. Wij zijn bijzonder tevreden en komen zeker terug. Complimenten en Chapeau ????????????????????????????

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, kwaliteit is super goed. Excuses briefje erbij voor de late bezorging de vorige keer, heel attent als extra een kipsaté erbij. Dank daarvoor. Bezorger zoals altijd er vriendelijk. Top.

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijden langer als een uur is onacceptabel, jammer maar kansloos op deze manier. Eten is prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, Super lekker.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds er een nieuwe eigenaar is , is het eten vele malen en lekkerder????. Ook de services en aandacht voor wensen is super. Kwaliteit prijs verhouding is goed. Ik betaal graag voor goed en heerlijk eten. Bezorging is meer dan een voldoende !!???????????????? Mijn complimenten aan de nieuwe eigenaar en ik hoop dat ze dit nieveau kunnen handhaven.

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Kwaliteit van het eten was goed. Hadden een menu voor 2 personen gekozen. Dit was echter dusdanig veel dat de buren naast ons (3 mensen) hier ook flink heeft kunnen smullen. Nu is het standaard dat je "teveel" krijgt bij de Chinees maar ik had niet verwacht als het om een menu gaat voor 2 personen dat je dan overal waaruit je moet kiezen ook grote bakken krijgt (ik ben halve bakjes gewend). Eten zelf was goed maar de hoeveelheid .... Vind dat persoonlijk zonde.

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vooral de kiploempia, is goed gevuld. Nasi, vlees en kipblokjes erg smakelijk en bezorging snel en vriendelijk.

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel,eten goed warm en weer erg lekker. De kiploempia,s zijn de lekkerste ooit!

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We hebben het zelf gehaald dus bezorging niet van toepassing. Sje Sje!

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mihoen Singapore en Bami goreng. De gratis loempia's waren ook erg lekker. Eten werd snel gebracht. Al met al prima. Alleen 1 euro om met ideal te betalen is jammer.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging! en lekker eten. (p.s. voor het eerst besteld)

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: weer erg lekker, en op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger!

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, een absolute aanrader

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd op de afgesproken tijd geleverd. Eten was goed op temperatuur.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect, zeer goed en snel bezorgd. Ook het bestellen via de website werkt uitstekend. Slechts één vraag waarom de € 1,- toeslag als je met ideal betaalt?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via internet bestelling geplaatst, bezorgtijd aangegeven. Netjes gebeld dat het iets later zou worden vanwege de drukte. Super service! Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en snel bezorgd. Een aanrader dus!

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg ontbrak bij her ovrigens heerlijke eten, de bestelde pindasaus

, 06-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een half uur bezorgd, en dat op een zondag!!! Kwaliteit was weer perfect. Een goed herstel na het openingsweekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en vlot gebracht vooral doorgaan op deze lijn. heel goed voor heen ook goed. groetjes peter

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en nette service, eten was erg lekker.

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na dat ik mijn bestelling had opgegeven werd ik gebeld door een medewerker van de new orient express met de mededeling dat ze eigenlijk die dag gesloten waren omdat ze bezig waren met een hele grote catering, maar omdat de site niet afgesloten was gingen ze onze bestelling toch maken, en of wij het niet heel erg vonden dat de bezorging 10 minuten later werd dan wij aangegeven hadden. Nog voor dat de bezorger bij ons aan de deur stond, had hij nogmaals gebeld met de mededeling dat hij onderweg w

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd, en heerlijk gegeten ????

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet besteld, redelijk snel bezorgd. Helaas ontbrak er iets, na telefonisch contact dit met spoed nagebracht met iets extra's erbij. De maaltijd zelf heeft ons goed gesmaakt.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang. Bijna een uur... Eten viel tegen Chinese bami was aangebrand, vlees erin was taai. Babi pangang had weinig smaak. Loempia was heel vet en nattig. Soep was overigens heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja...... eten was niet om over naar huis te schrijven, nasi en bami met bijna geen vulling. Leek wel witte rijst (bami) met af en toe iets verdwaalds erin. Babi pangang uit een au bain marie pan o.i.d, niet die knapperige bite die je normaal hebt. de saus van de babi pangang ook niet echt je van het, beetje smakeloos. en niet dat zachte sinaasappel smaakje wat je normaal bij deze saus hebt. Hiervoor ook wel bij orient express besteld en daarna ook nooit meer, met de nieuwe eigenaar dacht ik we

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food excellent. Delivery 30 minutes early.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.